Ontdekken of we ook zorg zoals podologie, podotherapie of podoposturaal therapie bieden aan mensen bij jou in de buurt? Hieronder geven we een overzicht van de plaatsen waar veel van onze klanten vandaan komen. Met name op de Zeeuwse en Zuid-Hollandse Eilanden bieden we veel zorg. Dit komt natuurlijk door onze vestigingen in ’s Gravenpolder en Numansdorp. Wanneer je op zoek bent naar een podoloog Zeeland of podoloog Zuid-Holland dan ben je bij ons aan het juiste adres.

PODOLOOG ZEELAND

Podoloog Zeeland

We zien onszelf als dé podoloog van Zeeland. Mensen uit de gehele provincie Zeeland zijn bereid om naar ons toe te komen omdat wij een onderscheidende visie en werkwijze hebben. Onze werkwijze rust op de drie pijlers, aandacht, kennis en betrokkenheid.  En dat merk je als klant. Dus als u op zoek bent naar een podoloog Zeeland, maak dan een afspraak met ons en ervaar zelf wat wij anders doen.

Meer over Podoloog Zeeland of de eilanden waarop we werkzaam zijn? Klik dan op één van de onderstaande namen:

Podoloog Zuid-Beveland
Podoloog Schouwen-Duiveland
Podoloog Sint Philipsland
Podoloog Tholen
Podoloog Noord-Beveland
Podoloog Walcheren

PODOLOOG ZUID-HOLLAND

Podoloog Zuid-Holland

Veel van onze klanten zijn bereid om wat langer te reizen en kiezen niet voor een podoloog bij hun in de buurt. Dit komt door onze onderscheidende werkwijze en visie. Wanneer u op zoek bent naar een podoloog Zuid-Holland dan zouden we u uit willen dagen om eens een afspraak bij ons te maken. Zo kunt u zelf ontdekken wat wij anders doen en waarom veel mensen bereid zijn om wat langer te rijzen.

Meer over Podoloog Zuid-Holland of de eilanden waarop we werkzaam zijn? Klik dan op één van de onderstaande namen:

Podoloog Hoeksche Waard
Podoloog Goeree-Overflakkee
Podoloog Voorne-Putten
Podoloog Dordrecht

WINKEL ‘S-GRAVENPOLDER

 • ‘s-Gravenstraat 14, 4431 AC, ‘s-Gravenpolder

 • 0113 – 313049

 • info@cottelli.nl

 • Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30

  Zaterdag 09:00 – 16:00

Mart Kot
Mart Kot
Mart Kot is register-Podoloog en eigenaar van Cottelli Podologie en Schoenen in ‘s-Gravenpolder (locatie bij Goes), Cottelli Podologie en Schoenen in Numansdorp (locatie in de Hoeksche Waard) en Cottelli Podologie en Podoposturale Therapie praktijk in Tholen.
Jolanda Kot
Jolanda Kot
Jolanda Kot is mede-eigenaar. Zij staat regelmatig in de winkels en verricht allerlei ondersteunende werkzaamheden.
Jonella Gnanamuttu-Kot
Jonella Gnanamuttu-Kot
Jonella Gnanamuttu-Kot is de dochter van Mart en Jolanda en onze register-Podoloog en Podoposturaal therapeut, zij werkt in ‘s-Gravenpolder.
Hillary Gnanamuttu
Hillary Gnanamuttu
Hillary Gnanamuttu is de man van Jonella en onze assistent directeur. Hij verzorgt alle ICT&marketing, voorraadbeheer en assisteert bij de inkoop.
Els Lamain
Els Lamain
Els Lamain is onze parttime verkoop-medewerkster in ‘s-Gravenpolder.
Nellie de Kraker
Nellie de Kraker
Nellie de Kraker werkt vanaf het eerste uur in onze winkel in ‘s-Gravenpolder. Met haar jarenlange ervaring staat zij u deskundig terzijde.
Carl Hofman
Carl Hofman
Carl Hofman is onze Podotechnicus. Hij houdt zich bezig met vervaardigen van de aangemeten zooltjes in onze werkplaats te ‘s-Gravenpolder.
Nicole Sturm
Nicole Sturm
Nicole Sturm is onze register-Podoloog. Zij is werkzaam in ‘s-Gravenpolder .
Stefanie Stouten
Stefanie Stouten
Stefanie is onze verkoop-medewerkster in ‘s-Gravenpolder. Zij helpt u met veel enthousiasme en deskundig advies bij de aankoop van onze producten.
Marijke Slingerland
Marijke Slingerland
Marijke Slingerland helpt u met veel ervaring en deskundigheid aan de schoenen die u zoekt! Onze ‘spin in het web’ van het team.
Carlijn in ’t Veld
Carlijn in ’t Veld
Carlijn in ’t Veld is onze register-Podoloog. Zij is werkzaam in onze praktijken in Numansdorp en ‘s-Gravenpolder en zo nodig in Tholen.

PODOLOGIE PRAKTIJK NUMANSDORP

 • Voorstraat 35, 3281 AT, Numansdorp

 • info@cottelli.nl

 • Op afspraak.

PRAKTIJK THOLEN

 • Eendrachtsweg 11, 4691 EK, Tholen

 • 0113 – 313049

 • info@cottelli.nl

 • Op afspraak

ONZE WERKWIJZE

Aandacht. Kennis. Advies.
Dat zijn de drie pijlers waar onze werkwijze op rust.

Een afspraak maken is zo gedaan! Dat kan via onze site, telefonisch, maar natuurlijk ook in onze winkels. Wij staan erop dat jij de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Als duidelijk is wat er aan de hand is gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Hierbij komt onze uitgebreide kennis goed van pas. Als ook de oorzaak duidelijk is kun je van ons een eerlijk en goed onderbouwd advies verwachten!

Klik op onderstaande knop voor een uitgebreide omschrijving!

Bekijk stap voor stap hoe wij werken.