Benieuwd of wij ook podologie, podotherapie en podoposturaal therapie bij jou in de buurt aan kunnen bieden? Als podoloog Zuid-Beveland is Zuid-Beveland natuurlijk dé regio waar veel van onze klanten vandaan komen. Onze vestiging in ’s Gravenzande is dan ook goed bereikbaar vanuit de gemeente Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal. Wanneer je op zoek bent naar een podologie praktijk in Zuid-Beveland ben je bij Cottelli podologie en schoenen op de goede plek.

Waarom podoloog Zuid-Beveland?

We zijn dé podoloog van Zuid-Beveland. Met onze vestiging in ’s Gravenzande zijn wij in het midden van de regio gelegen. Maar ook mensen uit de gehele provincie Zeeland zijn bereid om naar ons toe te komen omdat wij een onderscheidende visie en werkwijze hebben. Onze werkwijze rust op de drie pijlers van aandacht, kennis en advies.  En dat merk je als klant. Dus als u op zoek bent naar een podoloog Zuid-Beveland, maak dan een afspraak met ons en ervaar zelf wat wij anders doen.

Meer over Podoloog Zuid-Beveland of de andere eilanden waarop we werkzaam zijn? Klik dan op één van de onderstaande namen:

Podoloog Schouwen-Duiveland
Podoloog Sint Philipsland
Podoloog Tholen
Podoloog Noord-Beveland
Podoloog Walcheren

Waar bieden we zorg?

Als praktijk voor podologie, podotherapie en podoposturaal therapie in ’s Gravenzande, hebben wij een jarenlange reputatie als podologie praktijk met een regiofunctie. Onze podologie praktijk in ’s Gravenpolder heeft een brede klantenkring in de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal. De haal en breng service van Cottelli Podologie en Schoenen draagt hier zeker aan bij. Onze winkel/ praktijk, die in het centrum van Zuid-Beveland ligt, dicht tegen Goes aan, is uitstekend bereikbaar vanuit de omliggende gemeenten.

Voor meer over podoloog Zuid-Beveland kunt u altijd contact opnemen met onze praktijk voor podologie en schoenen in ’s Gravenpolder.

Afspraak maken met Podoloog Zuid-Beveland?

Een afspraak maken of contact opnemen voor een vrijblijvend advies bij een podoloog in Zuid-Beveland kan via ons digitale aanmeldformulier middels de knop ‘afspraak maken’, telefonisch of gewoon in onze winkel te ’s Gravenzande natuurlijk! ’s Gravenzande ligt centraal in Zuid-Beveland en is vanuit de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle en Reimerswaal goed te bereiken. Wij staan je vriendelijk en vakkundig te woord en zoeken altijd naar een moment dat voor jou het beste past. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

WINKEL ‘S-GRAVENPOLDER

 • ‘s-Gravenstraat 14, 4431 AC, ‘s-Gravenpolder

 • 0113 – 313049

 • info@cottelli.nl

 • Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30

  Zaterdag 09:00 – 16:00

Mart Kot
Mart Kot
Mart Kot is register-Podoloog en eigenaar van Cottelli Podologie en Schoenen in ‘s-Gravenpolder (locatie bij Goes), Cottelli Podologie en Schoenen in Numansdorp (locatie in de Hoeksche Waard) en Cottelli Podologie en Podoposturale Therapie praktijk in Tholen.
Jolanda Kot
Jolanda Kot
Jolanda Kot is mede-eigenaar. Zij staat regelmatig in de winkels en verricht allerlei ondersteunende werkzaamheden.
Jonella Gnanamuttu-Kot
Jonella Gnanamuttu-Kot
Jonella Gnanamuttu-Kot is de dochter van Mart en Jolanda en onze register-Podoloog en Podoposturaal therapeut, zij werkt in ‘s-Gravenpolder.
Hillary Gnanamuttu
Hillary Gnanamuttu
Hillary Gnanamuttu is de man van Jonella en onze assistent directeur. Hij verzorgt alle ICT&marketing, voorraadbeheer en assisteert bij de inkoop.
Els Lamain
Els Lamain
Els Lamain is onze parttime verkoop-medewerkster in ‘s-Gravenpolder.
Nellie de Kraker
Nellie de Kraker
Nellie de Kraker werkt vanaf het eerste uur in onze winkel in ‘s-Gravenpolder. Met haar jarenlange ervaring staat zij u deskundig terzijde.
Carl Hofman
Carl Hofman
Carl Hofman is onze Podotechnicus. Hij houdt zich bezig met vervaardigen van de aangemeten zooltjes in onze werkplaats te ‘s-Gravenpolder.
Nicole Sturm
Nicole Sturm
Nicole Sturm is onze register-Podoloog. Zij is werkzaam in ‘s-Gravenpolder .
Stefanie Stouten
Stefanie Stouten
Stefanie is onze verkoop-medewerkster in ‘s-Gravenpolder. Zij helpt u met veel enthousiasme en deskundig advies bij de aankoop van onze producten.
Marijke Slingerland
Marijke Slingerland
Marijke Slingerland helpt u met veel ervaring en deskundigheid aan de schoenen die u zoekt! Onze ‘spin in het web’ van het team.
Carlijn in ’t Veld
Carlijn in ’t Veld
Carlijn in ’t Veld is onze register-Podoloog. Zij is werkzaam in onze praktijken in Numansdorp en ‘s-Gravenpolder en zo nodig in Tholen.

PODOLOGIE PRAKTIJK NUMANSDORP

 • Voorstraat 35, 3281 AT, Numansdorp

 • info@cottelli.nl

 • Op afspraak.

PRAKTIJK THOLEN

 • Eendrachtsweg 11, 4691 EK, Tholen

 • 0113 – 313049

 • info@cottelli.nl

 • Op afspraak

ONZE WERKWIJZE

Aandacht. Kennis. Advies.
Dat zijn de drie pijlers waar onze werkwijze op rust.

Een afspraak maken is zo gedaan! Dat kan via onze site, telefonisch, maar natuurlijk ook in onze winkels. Wij staan erop dat jij de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Als duidelijk is wat er aan de hand is gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Hierbij komt onze uitgebreide kennis goed van pas. Als ook de oorzaak duidelijk is kun je van ons een eerlijk en goed onderbouwd advies verwachten!

Klik op onderstaande knop voor een uitgebreide omschrijving!

Bekijk stap voor stap hoe wij werken.