Bij Cottelli Podologie & Schoenen hebben we verstand van voeten. We beschikken over register-podologen en podoposturaal therapeuten die kennis hebben van podologie en podoposturaal therapie. We begrijpen dat al deze termen een hoop vragen opwerpen. Daarom hieronder een overzicht van de gebieden waar we kennis van hebben met een korte omschrijving.

PODOLOGIE

Aandacht voor uw voeten.

PODOPOSTURAAL THERAPIE

Advies over houdingsklachten.

Bekijk stap voor stap hoe wij werken.

Voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Cottelli Podologie & Schoenen heeft de service hoog in het vaandel staan. Omdat we weten dat veel mensen het druk hebben en ouderen vaak niet in de gelegenheid zijn op eigen kracht naar de winkel te komen, hebben we de haal- en brengservice in het leven geroepen. Ook voor een bezoek aan onze specialisten.

Neem contact met onze winkels op om een afspraak te maken. Voor Cottelli ‘s-Gravenpolder 0113-313049. Wij komen u ophalen, brengen u naar de winkel en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt u vakkundig geholpen aan een paar fijne schoenen. Daarna wordt u weer teruggebracht. Deze service is kosteloos.

VERGOEDING

De meeste zorgverzekeraars vergoeden volledig of gedeeltelijk onze leveringen en diensten. Bij het maken van een afspraak informeren wij u graag hierover. Omdat wij een totaaloverzicht hebben van (bijna) alle zorgverzekeraars kunnen wij u exact meedelen waarop u kunt rekenen. Er is geen verwijsbrief van een arts nodig.

Voor meer informatie over vergoedingen verwijzen wij u door naar de website van Stichting LOOP.

Wij zijn aangesloten bij het declaratieportaal van Podonet. Dit betekend voor u dat, wanneer uw zorgverzekeraar hierbij ook is aangesloten, wij de kosten rechtstreeks kunnen indienen. Wij ontvangen de vergoeding volgens de voorwaarden van uw zorgverzekeringsmaatschappij, zodat u niets of alleen het resterende gedeelte bij ons hoeft af te rekenen. Aan het eind van het onderzoek geven wij u altijd informatie over de kosten die wel en die niet vergoed worden.

Precies weten wat er wordt vergoed per zorgverzekeraar/polis.

SAMENWERKING

Twee weten meer dan één. Daarom werken ons team samen met andere disciplines. Voor de vestiging in ‘s-Gravenpolder zijn dit onder andere een chiropractor, een oogmeetkundige, maar ook met meerdere pedicures is een goede samenwerking. In Numansdorp gaat het dan vooral om samenwerking tussen huisartsen, fysiotherapeuten en pedicures. Indien nodig organiseren we een afspraak waarbij een patiënt door verschillende specialisten tegelijk wordt bekeken.

Specialisten waar we veel mee samen werken zijn:
Chiropractie De Schipper, Osteopaat (Marleen Meerman), Bekkentherapeut (Mariella oosthoek), Opticien (De Visser)