Podoloog Zuid-Holland

//Podoloog Zuid-Holland
Podoloog Zuid-Holland 2018-06-27T20:05:56+00:00

Ontdekken of we ook zorg zoals podologie, podotherapie of podoposturaal therapie bieden aan mensen bij jou in de buurt? Hieronder geven we een overzicht van de plaatsen waar veel van onze klanten vandaan komen. Met name op de Zeeuwse en Zuid-Hollandse Eilanden bieden we veel zorg. Dit komt natuurlijk door onze vestigingen in ’s Gravenpolder en Numansdorp. Wanneer je op zoek bent naar een podoloog Zeeland of Zuid-Holland dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom podoloog Zuid-Holland?

Veel van onze klanten zijn bereid om wat langer te reizen en kiezen niet voor een podoloog direct bij hen in de buurt. Dit komt door onze onderscheidende werkwijze en visie. Wanneer u op zoek bent naar een podoloog Zuid-Holland dan zouden we u uit willen dagen om eens een afspraak bij ons te maken. Zo kunt u zelf ontdekken wat wij anders doen en waarom veel mensen bereid zijn om wat langer te reizen.

Meer over Podoloog Zuid-Holland of de eilanden/ gebieden waar we werkzaam zijn? Klik dan op één van de onderstaande namen:

Podoloog Hoeksche Waard
Podoloog Goeree-Overflakkee
Podoloog Voorne-Putten
Podoloog Dordrecht

Waar bieden we zorg?

Wij werken vanuit twee vestigingen, Numansdorp en ’s Gravenpolder. Vanuit die vestigingen richten we ons op Zeeland en Zuid-Holland. Onze podologie praktijk in Numansdorp is vooral bedoeld voor de Zuid-Hollandse eilanden en de aangrenzende regio’s; de Hoeksche Waard, Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Dordrecht. Veel van onze klanten komen hier vandaan. Wij hebben een onderscheidende visie en werkwijze ten opzichte van veel andere podologie praktijken. De praktijk voor podologie, podotherapie en podoposturaal therapie in Numansdorp is gunstig gelegen voor zowel de Zuid-Hollandse eilanden, de Hoeksche Waard en regio Dordrecht.

Voor meer over podologie, podotherapie en podoposturaal therapie in Zuid-Holland kunt u altijd contact opnemen met onze praktijk in Numansdorp.

Afspraak maken met Podoloog Zuid-Holland?

Een afspraak maken of contact opnemen voor een vrijblijvend advies bij een podoloog in Zuid-Holland kan via ons digitale aanmeldformulier middels de knop ‘afspraak maken’, telefonisch of gewoon in onze winkel te Numansdorp natuurlijk! Numansdorp heeft een gunstige ligging ten opzichte van de Zuid-Hollandse eilanden, de Hoeksche Waard en regio Dordrecht. Wij staan je vriendelijk en vakkundig te woord en zoeken altijd naar een moment dat voor jou het beste past. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

WINKEL ‘S-GRAVENPOLDER

 • ‘s-Gravenstraat 14, 4431 AC, ‘s-Gravenpolder

 • 0113 – 313049

 • info@cottelli.nl

 • Maandag t/m donderdag 09:00 – 12:00 & 13:00 – 17:30

  Vrijdag 09:00 – 12:00 & 13:00 – 20:00

  Zaterdag 09:00 – 16:00

Arjan Zandijk
Arjan Zandijk
Arjan Zandijk is onze Podotherapeut, hij werkt op beide locaties.
Lous Wondergem
Lous Wondergem
Lous Wondergem is onze ervaren register/sport-Podoloog en werkt in ‘s-Gravenpolder.
Jonella Gnanamuttu-Kot
Jonella Gnanamuttu-Kot
Jonella Gnanamuttu-Kot is de dochter van Mart en Jolanda en onze register-Podoloog en Podoposturaal therapeut, zij werkt in ‘s-Gravenpolder
Mart Kot
Mart Kot
Mart Kot is register-Podoloog en eigenaar van Cottelli Podologie en Schoenen in ‘s-Gravenpolder (locatie bij Goes), Cottelli Podologie en Schoenen in Numansdorp (locatie in de Hoeksche Waard) en Cottelli Podologie en Podoposturale Therapie praktijk in Tholen.
Jolanda Kot
Jolanda Kot
Jolanda Kot is mede-eigenaar. Zij staat regelmatig in de winkels en verricht allerlei ondersteunende werkzaamheden.
Nellie de Kraker
Nellie de Kraker
Nellie de Kraker werkt vanaf het eerste uur in onze winkel in ‘s-Gravenpolder. Met haar jarenlange ervaring staat zij u deskundig terzijde.
Els Lamain
Els Lamain
Els Lamain is onze parttime verkoop-medewerkster in ‘s-Gravenpolder.
Marinka Witte
Marinka Witte
Marinka Witte is parttime directie assistente en administratief verantwoordelijk voor inkoop- en voorraad beheer, zij werkt in ons kantoor te ‘s-Gravenpolder.
Joanneke Zandee
Joanneke Zandee
Joanneke Zandee helpt u met veel enthousiasme en deskundig advies bij de aankoop van onze producten in ‘s-Gravenpolder.
Elise Noordermeer
Elise Noordermeer
Elise Noordermeer is onze administratieve medewerkster/telefoniste en allround ondersteunend aanwezig in ‘s-Gravenpolder.
Hillary Gnanamuttu
Hillary Gnanamuttu
Hillary Gnanamuttu is de man van Jonella en onze ICT & marketing man, verzorgt de marketing in de social media, the lay-outs, website, onze posters en winkelschermen.
Carl Hofman
Carl Hofman
Carl Hofman is onze Podotechnicus. Hij houdt zich bezig met vervaardigen van de aangemeten zooltjes in onze werkplaats te ‘s-Gravenpolder.

WINKEL NUMANSDORP

 • Voorstraat 35, 3281 AT, Numansdorp

 • 0186 – 722 101

 • nmd@cottelli.nl

 • Maandag t/m donderdag 09:00 –  17:30
  Vrijdag 09:00 – 20:00
  Zaterdag 09:00 – 16:00

Marijke Slingerland
Marijke Slingerland
Marijke Slingerland helpt u met veel ervaring en deskundigheid aan de schoenen die u zoekt! Onze ‘spin in het web’ van het team te Numansdorp.
Karin Overvoorde
Karin Overvoorde
Karin Overvoorde is verkoopster en de spontane en vrolijke noot in het team te Numansdorp.
Carlijn in ’t Veld
Carlijn in ’t Veld
Carlijn in ’t Veld is onze Podoloog in opleiding. Zij helpt ons ook bij de kantoorwerkzaamheden en in de beide locaties met de verkoop.
Arjan Zandijk
Arjan Zandijk
Arjan Zandijk is onze Podotherapeut, hij werkt op beide locaties.
Anne Cranendonk
Anne Cranendonk
Anne Cranendonk is onze ervaren register-Podoloog van onze vestiging te Numansdorp. (aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag)
Lisa van Harberden
Lisa van Harberden
Lisa van Harberden is onze verkoopster in opleiding.

PRAKTIJK THOLEN

 • Eendrachtsweg 11, 4691 EK, Tholen

 • 0113 – 313049

 • info@cottelli.nl

 • Op afspraak

ONZE WERKWIJZE

Aandacht. Kennis. Advies.
Dat zijn de drie pijlers waar onze werkwijze op rust.

Een afspraak maken is zo gedaan! Dat kan via onze site, telefonisch, maar natuurlijk ook in onze winkels. Wij staan erop dat jij de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Als duidelijk is wat er aan de hand is gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Hierbij komt onze uitgebreide kennis goed van pas. Als ook de oorzaak duidelijk is kun je van ons een eerlijk en goed onderbouwd advies verwachten!

Klik op onderstaande knop voor een uitgebreide omschrijving!

Onze werkwijze

Bekijk stap voor stap hoe wij werken.