Podologie, podotherapie en podoposturaal therapie vindt u bij ons allemaal onder één dak. Of eigenlijk twee. Met vestigingen in ’s Gravenpolder en Numansdorp zijn wij dé podoloog voor Noord-Beveland. ’s Gravenpolder ligt op nog geen 24 kilometer van Wissenkerke. Ook vanuit de andere dorpen op Noord-Beveland, zoals Kamperland, Colijnsplaat, Geersdijk, Kortgene en Kats. Woon je in Noord-Beveland en ben je op zoek naar een podoloog, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom podoloog Noord-Beveland?

Met onze vestiging in ’s Gravenpolder zijn wij de podoloog Noord-Beveland bij uitstek. Met onze onderscheidende werkwijze en visie trekken we klanten uit heel de regio Zeeland. Onze werkwijze rust op de drie pijlers van aandacht, kennis en advies. Bent u op zoek naar een podoloog Noord Beveland, maak dan een afspraak met ons en ervaar zelf wat wij anders doen!

Waar bieden we zorg?

Wij werken vanuit twee vestigingen, Numansdorp en ’s Gravenpolder. Vanuit die vestigingen richten we ons op Zeeland en Zuid-Holland. Onze podologie praktijk in ’s Gravenpolder is vooral bedoeld voor de Zeeuwse eilanden; Zuid-Beveland, Schouwen-Duiveland, Sint Philipsland, Tholen, Noord-Beveland en Walcheren. We zien onszelf als dé podoloog van Zeeland. De praktijk voor podologie podotherapie en podoposturaal therapie in ’s Gravenpolder ligt dicht bij Wissekerke en is zodoende goed aan te rijden vanuit heel Noord-Beveland.

Voor meer over podologie in Noord-Beveland kunt u altijd contact opnemen met onze praktijk voor podologie en schoenen in ’s Gravenpolder.

Afspraak maken met Podoloog Noord-Beveland?

Een afspraak maken of contact opnemen voor een vrijblijvend advies bij een podoloog in Noord-Beveland kan via ons digitale aanmeldformulier middels de knop ‘afspraak maken’, telefonisch of gewoon in onze winkel te ’s Gravenpolder natuurlijk! ’s Gravenpolder ligt centraal in Zeeland en is vanaf alle eilanden goed te bereiken. Wij staan je vriendelijk en vakkundig te woord en zoeken altijd naar een moment dat voor jou het beste past. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

WINKEL ‘S-GRAVENPOLDER

 • ‘s-Gravenstraat 14, 4431 AC, ‘s-Gravenpolder

 • 0113 – 313049

 • info@cottelli.nl

 • Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30

  Zaterdag 09:00 – 16:00

Mart Kot
Mart Kot
Mart Kot is register-Podoloog en eigenaar van Cottelli Podologie en Schoenen in ‘s-Gravenpolder (locatie bij Goes), Cottelli Podologie en Schoenen in Numansdorp (locatie in de Hoeksche Waard) en Cottelli Podologie en Podoposturale Therapie praktijk in Tholen.
Jolanda Kot
Jolanda Kot
Jolanda Kot is mede-eigenaar. Zij staat regelmatig in de winkels en verricht allerlei ondersteunende werkzaamheden.
Jonella Gnanamuttu-Kot
Jonella Gnanamuttu-Kot
Jonella Gnanamuttu-Kot is de dochter van Mart en Jolanda en onze register-Podoloog en Podoposturaal therapeut, zij werkt in ‘s-Gravenpolder
Nellie de Kraker
Nellie de Kraker
Nellie de Kraker werkt vanaf het eerste uur in onze winkel in ‘s-Gravenpolder. Met haar jarenlange ervaring staat zij u deskundig terzijde.
Joanneke Zandee
Joanneke Zandee
Joanneke Zandee helpt u met veel enthousiasme en deskundig advies bij de aankoop van onze producten in ‘s-Gravenpolder.
Marinka Witte
Marinka Witte
Marinka Witte is parttime directie assistente en administratief verantwoordelijk voor inkoop- en voorraad beheer, zij werkt in ons kantoor te ‘s-Gravenpolder.
Els Lamain
Els Lamain
Els Lamain is onze parttime verkoop-medewerkster in ‘s-Gravenpolder.
Carl Hofman
Carl Hofman
Carl Hofman is onze Podotechnicus. Hij houdt zich bezig met vervaardigen van de aangemeten zooltjes in onze werkplaats te ‘s-Gravenpolder.
Elise Noordermeer
Elise Noordermeer
Elise Noordermeer is onze administratieve medewerkster/telefoniste en allround ondersteunend aanwezig in ‘s-Gravenpolder.
Hillary Gnanamuttu
Hillary Gnanamuttu
Hillary Gnanamuttu is de man van Jonella en onze ICT & marketing man, verzorgt de marketing in de social media, website, PR.

WINKEL NUMANSDORP

 • Voorstraat 35, 3281 AT, Numansdorp

 • 0186 – 722 101

 • nmd@cottelli.nl

 • Maandag t/m vrijdag 09:00 –  17:30
  Zaterdag 09:00 – 16:00

Carlijn in ’t Veld
Carlijn in ’t Veld
Carlijn in ’t Veld is onze Podoloog. Zij helpt ons ook bij de kantoorwerkzaamheden en in de beide locaties met de verkoop.
Marijke Slingerland
Marijke Slingerland
Marijke Slingerland helpt u met veel ervaring en deskundigheid aan de schoenen die u zoekt! Onze ‘spin in het web’ van het team te Numansdorp.
Karin Overvoorde
Karin Overvoorde
Karin Overvoorde is verkoopster en de spontane en vrolijke noot in het team te Numansdorp.
Carolien den Boer
Carolien den Boer
Carolien den Boer voorziet u van een goed advies. Zij heeft jarenlang ervaring in de schoenenbranche.

PRAKTIJK THOLEN

 • Eendrachtsweg 11, 4691 EK, Tholen

 • 0113 – 313049

 • info@cottelli.nl

 • Op afspraak

ONZE WERKWIJZE

Aandacht. Kennis. Advies.
Dat zijn de drie pijlers waar onze werkwijze op rust.

Een afspraak maken is zo gedaan! Dat kan via onze site, telefonisch, maar natuurlijk ook in onze winkels. Wij staan erop dat jij de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Als duidelijk is wat er aan de hand is gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Hierbij komt onze uitgebreide kennis goed van pas. Als ook de oorzaak duidelijk is kun je van ons een eerlijk en goed onderbouwd advies verwachten!

Klik op onderstaande knop voor een uitgebreide omschrijving!

Onze werkwijze

Bekijk stap voor stap hoe wij werken.