Personeel

Ons personeel helpt u graag bij het uitzoeken van een nieuw paar schoenen en of laarzen, geeft u deskundig advies op het gebied van voetproblemen, steunzolen en podologische of podotherapeutische zolen en maakt afspraken voor een bezoek aan de registerpodoloog en podoposturaal therapeut. 

Wij stellen ze aan u voor:

Vestiging 's-Gravenpolder (bij Goes)

Mart Kot is register-Podoloog en eigenaar van Cottelli Podologie en Schoenen in 's-Gravenpolder (locatie bij Goes) en Cottelli Podologie en Schoenen in Numansdorp. (locatie in de Hoeksche Waard) 

Jolanda Kot is mede-eigenaar. Zij staat regelmatig in de winkels en verricht allerlei ondersteunende werkzaamheden. 

Jonella Gnanamuttu-Kot is de dochter van Mart en Jolanda en onze  register-Podoloog en Podoposturaal therapeut, zij werkt op beide locaties.

Nellie de Kraker werkt vanaf het eerste uur in onze winkel in 's-Gravenpolder. Met haar jarenlange ervaring staat zij u deskundig terzijde.

Els Lamain is onze parttime verkoop-medewerkster in 's-Gravenpolder.

Marinka Witte - van Pagee is directie assistente en administratief  verantwoordelijk voor inkoop- en voorraad beheer, zij werkt in ons kantoor te 's-Gravenpolder. 

Joanneke Zandee helpt u met veel enthousiasme en deskundig advies bij de aankoop van onze producten in 's-Gravenpolder.

Elise Noordermeer is onze administratieve medewerkster/telefoniste en ondersteunend aanwezig in 's-Gravenpolder.

Lous Wondergem is onze ervaren register/sport-Podoloog en werkt in 's-Gravenpolder.

Arjan Zandijk is onze Podotherapeut, hij werkt op beide locaties.

Hillary Gnanamuttu is de man van Jonella en onze ict man, verzorgt de marketing in de social media, the lay-outs, website, onze posters en winkelschermen.

Carl Hofman is onze Podotechnicus. Hij houdt zich bezig met vervaardigen van de aangemeten zooltjes in onze werkplaats te 's-Gravenpolder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vestiging Numansdorp (Hoeksche Waard)

Marijke Slingerland helpt u met veel ervaring en deskundigheid aan de schoenen die u zoekt! Onze 'spin in het web' van het team te Numansdorp.

Karin Overvoorde van de Velde is verkoopster en de spontane en vrolijke noot in het team te Numansdorp.

Anne Cranendonk is onze ervaren register-Podoloog van onze vestiging te Numansdorp. (aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag)

Jonella Gnanamuttu-Kot is register-Podoloog en Podoposturaal therapeut en veelal op de donderdag in Numansdorp aanwezig.

Arjan Zandijk is onze Podotherapeut, (reuma en diabetis) hij werkt op vrijdag in Numansdorp en op de donderdagen in onze praktijkruimte bij de Fa. Quist schoenen te Tholen.

Joop van de Burgt is verkoop- en marketing manager en werkt veelal in Numansdorp.

Carlijn in 't Veld is onze Podoloog in opleiding. Zij helpt ons ook bij de kantoorwerkzaamheden en in de beide locaties met de verkoop.

Lisa van Harberden is onze verkoopmedewerkster in opleiding.