De Winkels

's-Gravenpolder

Cottelli Podologie en Schoenen in 's-Gravenpolder (bij Goes) is gevestigd in een hoekpand aan de 's-Gravenstraat 14. Hier vindt u de combinatie van Podologie en Schoenen bij elkaar. Onze collectie schoenen wordt zodanig gekozen dat mode en pasvorm zoveel mogelijk samengaan. Ons enthousiaste team is service-gericht en helpt u graag met het uitzoeken van een nieuw en passend paar schoenen en of laarzen. Hun ervaren kijk op mode en pasvorm zullen u een tevreden en verbindend gevoel geven.

Mart Kot is register-Podoloog en eigenaar van de beide filialen van Cottelli Podologie en Schoenen. Dochter Jonella is register-Podoloog en Podoposturaal therapeut en samen behandelen zij uw voet- en houdinggerelateerde klachten in de praktijk in 's-Gravenpolder. Indien nodig worden in overleg met collega therapeuten aanverwante therapieën geadviseerd.

Lees meer over de podoloog en zijn werk »

 

Numansdorp

Cottelli Podologie en schoenen in Numansdorp (Hoeksche Waard) is gevestigd in een hoekpand aan de Voorstraat 35. Ook hier is de combinatie Schoenen en Podologie te vinden. De schoenencollectie wordt zodanig gekozen dat mode en pasvorm zoveel mogelijk samengaan. Ons enthousiaste team is service-gericht en helpt u graag met het uitzoeken van een nieuw en passend paar schoenen en of laarzen. Hun ervaren kijk op mode en pasvorm zullen u een tevreden en verbindend gevoel geven.

In Numansdorp behandeld onze register-Podoloog dhr. Anne Cranendonk uw voet- en houdinggerelateerde klachten.